Героят за Черно море Васил Панайотов сподели огромното си задоволство, след като реализира победното попадение за успеха 2:1 срещу състава на Левски на "Герена". Полузащитникът беше избран и за играч на мача последствие. 

Панайотов сподели, че червеният картон е изкарал сериозна реакция от футболистите на Илиан Илиев, като той посвети победата на изгонения в края на първото полувреме Васил Панайотов. 

„Тази награда е за целия отбор. Влязохме много зле в мача, особено първите 2:0 минути, но след червения картон си казахме, че трябва да покажем характер и успяхме в крайна сметка“, започна полузащитникът.

„В съблекалнята си казахме доста неща и никой в отбора не се предава. Направихме го и за малкия Джуниър, той показа много емоции. Той показа емоционална реакция, но това е нормално, той е млад футболист, гори във всеки мач и се радвам, че постигнахме и за него този успех. Радвам се, че Черно море най-после има победа на „Герена“ след 62 години.

Чувствам се изключително добре на този терен, израснал съм в този клуб и емоцията е страхотна за мен. Левски имат добри млади футболисти и добър потенциал, надявам се да имат повече успехи в следващите мачове“, завърши опитният полузащитник.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.