Отборът на Черно море стартира седмицата с бегово занимание, информира официалният сайт на "моряците". То се проведе в Университетската ботаническа градина Екопарк-Варна и в него взеха участие всички футболисти, с изключение на националите Васил Панайотов, Исмаил Иса, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Минчев и Иван Дичевски.

Първите двамата са в представителния тим на България за мачовете с Черна гора и Англия, а Дюлгеров, Попов и Минчев са с младежите до 21 години за официалните квалификационни мачове на УЕФА срещу Сърбия и Латвия.

Дичевски, Денислав Ангелов и Даниел Стоянов пък са с юношите до 19 години за приятелски срещи на 8-и, 10-и и 13 октомври съответно с отборите на Хановер, Айнтрахт Брауншвайг и Каленбергер Ланд. С представителния тим тренират и юношите от школата халфът Велислав Василев и вратарят Стефан Петков и Димитър Иванов.

Във вторник "моряците" ще тренират сутринта, а в сряда и четвъртък заниманията ще са следобед. В петък Черно море ще пътува за Румъния, където ще играе контролна среща с Виторул Констанца. Мачът е от 17 часа.