Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира успеха на тима с 1:0 над Витоша Бистрица в двубой от група А на втората осмица.

"Мачът го изиграхме сериозно, резултатът в този мач няма значение, в тези три мача се надявам да ги изиграем на ниво, този мач няма никакъв залог, големият въпрос е има ли смисъл от тази формула на първенството, направихме промени, второто полувреме изпуснахме една-две ситуации, въпросът е мотивацията вероятно не е на 100 %, което не е добре. Това са срещи подготовка за баражите със сериозни отбори като Арда или Ботев", коментира Илиев.

"Не мисля, че е правилно да се играе в този формат. В тази ситуация ние играем 3 мача както беше в пандемията да ги изиграем на плейстейшън, на никой няма да му направи впечатление. Приемаме нещата както са. И в двата мача футболистите излязоха мотивирани, стара слабост ни е да пропускаме, работим върху нея. В този дъжд, за този мач дойдоха добра бройка зрители. Трябва да се подготвим за следващите мачове, ако бяха с по-голям залог сигурно щяха да се по-интересни", добави наставникът на Черно море. 

"Витоша създадоха няколко сериозни ситуации, срещу ЦСКА загубиха накрая, няма как да подценим съперниците си. Имахме ситуации, положението и на Курьор, но това е част от футбола. Ако спечелим баража за Лига Европа това ще е бонус", завърши Илиев.