Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира загубата на отбора си срещу Славия. Той заяви, че отборът му е изиграл най-слабото първо полувреме от години насам и това е в основата на загубата.

"Проспахме първото полувреме, казано клиширано. Бяхме бавни, не играхме с топката и дадохме инициативата на Славия и ни отбелязаха. През второто полувреме се събудихме, създадохме някои опасности, но не чисти. Не успяхме да отбележим. Славия се групира и успяха да запазят резултата"

start-photo.bg
50 снимки

"Който и футболист да отсъства е важен. В дефанзивен план горе-долу се справихме. Там са главните отсъстващи. Второто полувреме живнахме малко. Теренът е изключително неприятен, трудно се играе, трудно се контролира топката. Вече четвърти мач като гост не можем да отбележим и се забелязва и кадрово, че нямаме типичния човек, който да завършва. Трябва да се пренастройваме след напускането на наш футболист. Видяхме, че Закария влезе добре, но за нещастие се контузи. Това е. Знаем си нещата, които ни липсват. Първото полувреме беше едно от най-лошите, които сме изигравали през последните години. Без футбол трудно можеш да вкараш гол", сподели още той.

"Ние ще играем за победа, това е сигурно. Въпросът е да покажем доста повече желание. Ако излезем с тази нагласа, ще е трудно. Във Варна пред нашите фенове играем по-различно. Нагласата като домакини и гости, не е толкова различна. Очаква ни труден мач с ЦСКА, те са малко в еуфория. Ние трябва да се променим към положително, естествено", завърши Илиан Илиев с коментар за предстоящия двубой на "моряците".