Отборът на Черно море започна подготовка за пролетния дял от първенството с 23 полеви играчи и трима вратари. Старши треньорът на „моряците“ Илиан Илиев даде подробности около подготовката, селекцията и целите през пролетния дял от шампионата.

Lap.bg
27 снимки

„Подготовката ще е само във Варна поради понятни причини заради пандемията, трудни пътувания. Контролите ще ги обявим по-късно. Дай Боже времето да е добро. Ще тренираме на Младост и на Албена. На този етап започваме с 23-има футболисти и трима вратари. Двама човека на проби ще имаме. Имената им ще бъдат обявени допълнително. Знаете, че се разделихме с Дани Кики и Мехди Букаси. Може да преотстъпим някой от по-младите. На проби ще бъдат вътрешен халф и ляв бек, които са чужденци“, заяви Илиев пред медиите.

„Шест или седем контроли ще имаме. Зависи от времето. Мястото и часа ще се обявяват допълнително. Повечето контроли ще са на Албена. Евентуално последната ще е тук във Варна. Искаме да вкарваме повече от създадените ситуации, това е което ни липсваше първия полусезон. Естествено, сега не всичко зависи от нас. В момента сме на седмо място. Със сигурност имаше моменти миналата година, когато се показа, че не сме желани в шестицата. Взеха ни точки, които бяха важни за нас. Това не означава, че ще сте предадем. Ще се борим да влезем в шестицата“, каза още наставникът на Черно море.