Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен след постигнатия успех над Левски с 2:1 на "Герена".

Антон Узунов
60 снимки

"Първото полувреме не го изиграхме добре, може би имахме голямо желание да победим. Не правихме това, за което бяхме говорили. Левски ни скъсяваха дистанция, попречиха ни, заслужено ни поведоха. В съблекалнята на почивката им казах, че можем да обърнем мача, бяха навели глави 5-6 минути. Казах им, че сме обръщали от 0:2, повярваха, поздравявам ги. Влязоха нервни в мача, но може би приказките във Варна, че сега е моментът, всеки говореше, изиграха лоша роля", заяви Илиев.

"В Левски сигурно на почивката са си мислили половината, че са ни победили. Когато Левски не е притеснен в защита, имат хора в атака, които могат да използват възможностите. Надявам се оттук сега да тръгнем да си търсим целта - мястото в шестицата. Добре, че Левски не използа ситуацията в началото като друг път, може би малко ни подцениха. С нашите нападатели не трябва да се притесняваме от никоя защита в България, казах им го на момчетата на полувремето", добави още той.

Антон Узунов
89 снимки

"Далеч сме от нивото като притежание на топката и самочувствие от това, което имахме предните години. Нямаме в отбора футболисти, които цял мач да бягат само в дефанзивен план. На нас почивките за националните отбори ни се отразиха добре, максимално ги използвахме - видяхте, че издържахме физически с 10 души. Липсва ни, не точно липсва, но не е същото като преди - притежанието на топката и самочувствието", каза Илиев.

Вижте видеото какво каза Илиан Илиев на пресконференцията след края на двубоя.