Треньорът на Черно море – Илиан Илиев, получи поздравление от сина си – Илиан Илиев-младши, след рекордите, които записва начело на варненския клуб. Илиев говори след успеха с 1:0 над Ботев Пловдив и поздрави играчите си след победата.

„Доволни сме, тъй като взехме мач срещу отбор, който след смяняата на треньора, показва грамотен футбол. Преди това явно имаха вътрешни проблеми. За нас задачата беше да бъдем агресивни при изнасянето на топката. Футболистите го изпълниха. Радвам се, че го осъзнаха и с дух го сториха. Съжалявам, че не си решихме по-рано мача, тъй като имаше доста ситуации, в които можеше да го направим“, започна Илиев.

„Ограничихме ги почти до края. Отдавам заслуженото на футболистите, тъй като го осъзнаха и го правят. Един, ако се беше спестил от пресата, можеше да ни проиграят. Физически бяхме добре. Пабло пропусна предните 6 месеца и ритъмът се отразява“, каза треньорът на варненци.

„За мен Наско Илиев с това, което показва като игра и присъствие в наказателното поле на противника, мисля, че може да вкара повече голове. Той пропусна също много време в предния си отбор. Той го може“.

„Алекс се извини, но ние му казахме, че трябва да осъзнае какво е направил ид а промени отношението си. В противен случай няма да има значение извинението. Благодаря за поздрава на малкия ми син. Утре имат важен мач. Рекордите е добре да се подобряват, но е важно какво правим тук. Имаме едно ядро, което наслагваме покрай тях. Най-важното е, че имаме отборен дух, без който трудно дори качествени отбор могат да вървят напред. Аз не ям много сладко и като видя някой футболист на бензиностанция да си вземе сладко ми става криво и се обръщам на другата страна. По принцип нямам нищо против“, допълни Илиев.