Илиан Илиев е №1 сред треньорите за 2021 година. Наставникът на Черно море спечели приза със 165 точки и остави зад себе си Стойчо Младенов (156 точки) и Станимир Стоилов (91 точки). 

"Първо трябва да кажа, че съм изненадан. Може би съм го заслужил с резултатите ни през последната година, които можеха да са и по-добри. Това е награда за целия клуб. За мен е чест да съм в тази класация, особено пред хората, които споменахте. Това е огромно задължение, за да продължим да работим още по-добре. Както всеки треньор, искам отборът ми да играе добре, да побеждава постоянно, да запазим резултатите и инерцията, която имаме. Ако можем да влезем в тройката, ще е доста добър успех за нас", заяви победителят Илиан Илиев. 

"Извинявам се от името на г-н Младенов и благодаря на всички журналисти. Благодаря на футболистите, които допринесоха за силното представяне, на ръководството, което гласува доверие на Младенов. Смятам, че направихме доста силна есен, надявам се възходът да продължи и през пролетта. Удоволствие е толкова футболисти на ЦСКА да са наградени, те си го заслужиха. Надявам се да се преборим с Лудогорец за шампионската титла. Една от най-хубавите ни победи бе срещу Виктория Пилзен - много силен мач, класически резултат, с продължения, емоционално. Това бе един от най-силните ни мачове", коментира помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков. 

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Искам да поздравя победителите, предполагам, че ще спечелят напълно заслужено. Класациите са затова - да се приемат и уважават. Бе трудна година за нас, имахме от всичко, но футболът е такъв - трябва да намираме решение на проблемите. Надявам се да успеем да достигнем до евротурнирите. Това е мечтата ми и ще бъде равносилно на шампионска титла. Това ще е наградата за всички фенове, които изстрадаха доста и заслужават да видят малко евромачове отново", заяви Станимир Стоилов, който остана на трето място в класацията.