Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението от Етър с 0:1 в мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

"Ние не искахме такъв мач, какъвто те искаха, единоборства, битка, търкаляне, първото полувреме влязохме на тяхното, проспахме първото полувреме, тази загуба не я заслужавахме, искахме да запишем трета поредна домакинска победа. Знаем, че две трудно се правят, направихме. Запазиха си гола, който направиха и успяха. Ситуацията с Курьор се получи това, което видяхте. Етър си заслужи победата", коментира Илиев.

"Не може да очакваме само на Курьор, подведохме се първото полувреме по тяхната игра, имаше доста спирания в хода на мача, имаха стратегия и си го постигнаха".

"Имахме доста флангови атаки, Етър дублираха бековете постоянно, някои центрирания ни се получиха, искахме остри центрирания, не искахме да губим, във футбола не винаги има справедливост. За този съдия може да говорим с дни, чиста дузпа за изравняване не се свири, ще пуснем жалба, както се прави, ще го накажат, те наказаха и съдията с ЦСКА 1948, 4 мача беше спрян, но на нас точките ни ги няма. Не е за първи път, казват ни живуркайте си там", добави той.

"Търсехме гола през втората част срещу добре подреден отбор и в защита, има ли смисъл от нашия футбол. В България се залъгваме, че играем футбол, затова сме в 4-а урна, може и по-надолу да паднем", каза още наставникът на Черно море.