Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите, след като отборът му започна лятната си подготовка за новия сезон в efbet Лига. Той разкри къде и докога ще протече лагерът на тима, а освен това хвърли светлина върху входящите и изходящите трансфери на "Тича".

"Нямахме много време за почивка, тъй като играхме бараж. До 23-ти сме тук, после на Банско до пети и се подготвяме във Варна до мача", започна Илиев.

"Живко (Атанасов) е с нас. Подписа днес. Идва едно момче на проби, което също е защитник, от чужбина. Търсим един нападател. Засега няма изходящи трансфери. Може да има, ако някой има интерес. Надяваме се да задържим тези хора. Националите ще се включат от 20-ти", продължи той.

"Най-добре е да запазим отбора и да се подсилим. Миналата година някъде ни куцаха нещата. Допускахме от малко ситуации да ни вкарат. Не отбелязахме достатъчно", призна специалистът.

"Гоним същото. Да играем добре. Да отбелязваме повече, да не допускаме голове, което се постига трудно. Нямаме притеснения за парите, тъй като с този бюджет имаме достатъчно хора, които могат да се борят за това, което искаме", добави още треньорът на "моряците".