Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за предстоящия мач от 29-ия кръг на efbet лига с Левски.

От групата отпаднаха Мартин Дичев, Александър Веселински, Берк Бейхан и Николай Костадинов.

В групата на Черно море за двубоя са Християн Славков, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Даниел Мартин, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Илиан Илиев-младши, Уеслен Жуниор, Атанас Илиев, Исмаил Иса.

Срещата на „моряците“ със столичани е утре от 20.15 часа стадион „Тича“ във Варна. Цената на билетите е 12 лева и в момента се продават онлайн в мрежата на „Eventim“, а утре от 16:00 часа ще отворят и касите на стадиона.

Мачът ще бъде ръководен от Владимир Вълков, а негови помощници са Иван Енчев и Светослав Копчев, а за ВАР ще отговаря Валентин Железов с асистент Венцислав Митрев.

Преди този мач Черно море са трети с 58 точки, докато "сините" са на пето място с 51 точки. Независимо от изхода на мача и двата отбора ще играят в първата шестица след края на редовния сезон.