Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от спечелената от неговия тим точка срещу Левски, но не и от играта на „моряците”. Двубоят на стадион „Тича” завърши без голове, но „сините” пропуснаха няколко великолепни възможност. В заключителните минути домакините пък останаха с човек по-малко след два бързи жълти картона на капитана Даниел Димов.

„Влязохме изключително лошо в мача. Левски вкара повече агресия, повече преса, и когато не си готов психологически за такова нещо, видяхте че се огънахме. Добре, че след 25-ата минута нещата се изравниха и ние имахме няколко възможности, но като цяло не съм доволен от игровото поведение”, коментира Илиев.

Още по темата:

Десет от Черно море измъкнаха точка от Левски

Миланов: Момчетата дадоха всичко, но липсваше малко класа

„Борихме се, опитахме се, но като не си готов в началото, явно и аз имам вина, през седмицата говорихме, но явно не съм бил убедителен. Левски и на което място да е, фланелката води и видяхте, че показаха повече самочувствие в ситуации, в които ние на нашия терен не сме позволявали на отбори теоретично по-добри от нас в момента”, каза още той.

„За подценяване не можем да говорим. Не влязохме достатъчно добре в мача, а когато не играем с топката, за нашия отбор е проблем. Видяхте, че имаше някои инфарктни ситуации, така че от резултата съм доволен, но като игрово поведение – не”, допълни Илиев.