Наставникът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си за успеха с 2:0 над ЦСКА 1948. „Моряците” надделяха на „Тича” и изравниха клубен рекорд – 11 мача без загуба.

В следващия кръг, когато варненци  гостуват на ЦСКА в София, тимът ще има възможността да подобри това сериозно постижение.

„Доста нервен мач особено в началото. Личеше си повече при нас заради задължителната победа. Не заради рекордите, а за това да се отдалечим от седмото място. Ако не можем да побеждаваме с футбол, трябва да става по втория начин – с повече борба и хъс. Днес стана точно така. Важното е , че победихме. Всичко, което постигнахме се дължи на футболистите. Ние треньорите сме до три минути преди мача. Поздравления за играчите. Днес имаше доста напрежение около нас. Получи се не красив мач, възползвахме се от две статични положения и победихме”, сподели Илиан Илиев.  

„Най-важното е да възстановим за мача с ЦСКА. Имахме контузии, други не бяха толкова свежи. Напрежението ще го има и в двата отбора. Отиваме на „Армията” да играем за победа. Правили сме го и преди. Надявам се да не се подадем на самия натиск от самата обстановка”, каза още специалистът.