Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, даде мнението си след церемонията за Футболист на годината. Специалистът попадна за поредна година в челната тройка на наставниците. 

„Няма как да не съм доволен, когато съм в тройката. Оценката на хората е огромна чест и признание за мен. Винаги сме задължени да направим повече с нашия тим, за помогнем повече на българския футбол“, започна Илиев.

„Има доста млади момчета, които влизат с успех в професията. Дано повече им се дава шанс и да получават повече време, за да се развиват. Винаги има някои клубни пристрастия, както при нас, така и при футболистите. Може би постигнатите неща от футболистите са малко, за да има по-голяма конкуренция“.

„Трябва да се работи много повече в школите и след това да се даде поле на тези млади хора в чужбина, откъдето да печелят най-различни награди“.

„Треньорите без футболистите сме загубени, но е голяма ролята на наставника да предаде към тях това, което искат“.

„Аз съм максималист и винаги съм недоволен. С малко повече късмет и работа можеше да станем трети, което щеше да е второто такова постижение в цялата история. Винаги искаме нещо повече, но трябва да работим в тази насока“, завърши.