Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе видимо разочарован от равенството на Славия във Варна. Двубоят на стадион „Тича” завърши при резултат 1:1, а домакинте пропуснаха и дузпа.

„Винаги си говорим едно и също. И с ЦСКА загубихме подобен мач, и с Ботев. Вината с и е изцяло в нас, че не си вкарахме положенията. Ние трябва да прегледаме хората, които се нагърбват да изпълнят дузпите, дали имат качества за това. С изключение на първите 15 минути, когато бяхме нервни, съм доволен”, сподели наставникът на домакините

„Както видяхте второто полувреме, бавене, лежане. Не успяхме в последните ситуации да вкараме гол. Отново съжалявам за изпуснатите точки. Ако искаме да се доближим до топ 3 трябва да печелим тези мачове. Второто полувреме не видях друга атака освен гола им. Но това си е класа, да вкараш от едно положение. Славия има по добри резултати срещу отброите от челото на класирането, отколкото тези по долу в таблицата, поради ясната идея, че могат и знаят как да контраатакуват”, каза още Илиан Илиев.