Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си думи след победата с 2:1 над Берое във Варна. С този успех "моряците" заемат седмото място с 25 точки.

"Важен мач за нас. Важна победа. Може предните мачове, които загубихме или не победихме, да сме играли добре, но да не сме заслужавали да загубим. Първото полувреме играхме добре, второто дадохме инициативата. Затрудниха ни максимално. На моменти имахме по-голямо желание да спечелим. Радвам се, че излизаме от тази ситауция с победа срещу Берое", започна той.

"Миналата година като загубихме от Берое казах, че не си правим тънки сметки, защото накрая не излиза така както си го мислим. Ще се опитаме да влезем в шестицата. Идваме от трудна програма. Ще се стремим да побеждаваме. Ако се случат нещата, няма да откажем шестицата, въпреки че дистанцията е много голяма. Искаме да сме в битката за европейските квоти", уверено заяви треньорът.

"За Иса, проблемът му е постоянен и решихме да спре, докато се оправи", призна Илиев.

За предстоящия сблъсък с ЦСКА за Купата на България на "Българска армия":

"Със сигурност няма да е нещо различно. Познаваме се треньорите. Ще се опитаме да имаме повече фантазия в атака. Там мачът бе доста затворен. С едно положение и половина решиха срещата в тяхна полза. Ще ни е нужен и малко късмет, за да продължим напред. Познаваме ги. Ще се опитаме да направим един добър мач и да продължим", допълни още специалистът.