Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, говори след победата с 5:0 над Добруджа в последната зимна контрола на лидера в efbet Лига. Той сподели, че не е привърженик на такива разгромни резултати точно преди подновяването на първенството. 

„Резултатите първо лъжат, второ не са важни на този етап, важното е да се освежаваме, от тази гледна точка сме доволни. Не съм привърженик на такива разгромни резултати точно преди първенството, тъй като някой път не влияят добре на психиката на играчите, отиват в друга крайност, от желанието на всички сме доволни“, започна Илиев.

„Не бива да се залъгваме, тъй като предстоят трудни мачове и трябва в дефанзивен план да ме по-бързи в прехода. На добри играчи ако оставиш пространства, е проблем“, продължи наставникът на Черно море.

Той бе запитан и дали ще бъде привлечен каращия проби румънски футболист Андреяс Калкан: „Ще седнем и ще обсъдим с другите треньори. Има време, ще разберете, ако решим да го привлечем“.

„Имаме въпросителни предвид на това, че Алекс Фернандес, според това, което има и очаквания за трансфер, там са ни съмненията около състава. Има повече от седмица. Да сме живи и здрави, да си починем, в сряда започваме да се готвим за мача с Лудогорец“, продължи Илиев.

Илиан Илиев допълни, че Исмаил Иса е с пресечен мускул и за да се избегнат усложнения, са го запазили за днешния мач. „Даниел Димов все още е с болки в аддуктора, за съжаление може би ще пропусне първия мач, дано да е готов за ЦСКА“, каза още специалистът.