Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен след домакинското равенство от 1:1 срещу новака в лита Локомотив София.

Бившият халф определи ремито е като огромна грешка за „моряците“. Илиев се оплака и от терена на стадиона във варненския квартал „Чайка“.

Ivaylo Borisov / LAP.bg
25 снимки

„Затворихме първото полувреме, а после стана ситуацията за фаула на Локомотив. Съжаляваме, защото тези мачове трябва да се взимат, ако искаш да се бориш за по-предно класиране“.

„Не е добре да имаме повече победи навън, със сигурност може да намерим много грешки. Играхме на това нещо, ако може да се нарече терен, футболистите дадоха желание, но не може при толкова безобидна ситуация при тъча да се стигна до този фаул, друг е въпросът колко това е фаул. Направихме огромна грешка на фона на нашите амбиции“.

„Теренът дали пречи? Не се налага да променям игровата нагласа заради това. Проблем е теренът, да, но той пречи и за двата отбора. Може би обаче сме свалили КПД-то. Надявам се френският нападател да се оправи“, заяви Илиев след двубоя.