Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив. Той сподели, че е доволен от своя отбор, но имаше претенции към ВАР рефера Иво Андреев за неотсъдена дузпа. 

"Такива мачове е най-трудно да коментирам. Футболистите направиха всичко, за да не загубим мача. Локомотив обича да си подава топката, държи я добре. Не им позволихме в голямата част от мача да го правят. Липсваше ни да отбележат. Държахме Локомотив повече в тяхната половина. Направил си почти всички, но не си вкарал гол. Това не е за първи път. От играчите няма какво да съм недоволен. Винаги трябва да искаш повече. Играе се трудно на този стадион. Играхме почти като домакини, за което поздравявам футболистите. 

Държахме добро темпо за този сгъстен цикъл. Допуснахме една грешка, за да отбележат Локомотив. Няма да е приятно да си загубил, спрямо това, което играхме. Трябва да го приемем и да търсим максимума от следващия мач с Левски. 

ВАР-ът Иво Андреев е човек, който е мисионер. Той свири дузпа за игра с ръка на Влатко Дробаров, като преди това имаше удар в коляното. Днес не го направи в наша полза. Бях сигурен, че няма да го направи. Там беше дузпа, а тук не при един и същ човек. Няма как да сме равнопоставени в цялата ситуация. Не сме само ние, има и други. 

Като играем пред собствена публика, имаме предимство. Утре се възстановяваме и мислим за мача с Левски. Трябва да търсим максимума", заяви Илиан Илиев.