Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много огорчен от загубата с 0:1 от ЦСКА. Специалистът е на мнение, че “моряците” не са заслужавали поражение и така най-боли.

 

“Никой не обича такива мачове. Мисля, че надиграхме ЦСКА. Така най-боли. Нека да ни бият с 3:0 - ок, но така е неприятно много. Създадохме ситуации и нямам забележки към играчите, като изключим, че пропуснахме пред вратата. Заслужавахме да победим, а загубихме. Футболистите няма от какво да са недоволни. Всички дадоха всичко от себе си. Нашият стил се опитахме да го наложим. Имахме 3-4 ситуации изключително опасни. Те с едно положение решиха мача, след това имаше и още няколко ситуации в тяхна полза. Търсим атакуващ играч и може би ще имаме нов футболист скоро. Игрово отборът държи нивото, но за да победиш трябва да вкараш. Разделихме се с Касми, пожелахме си всичко хубаво, просто понякога треньорът трябва да защити институцията, която представлява”, каза Илиев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.