Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, говори преди предстоящия тази вечер сблъсък срещу Царско село. 


Двубоят стартира в 20:45 ч. и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите срещата минута по минута с Gong.bg


"Няма как да има отпускане при нас. Ние искаме да се подготвим по най-добрия начин за предстоящия бараж за седмото място и дай боже за следващия за място в Лига Европа. Ще се изправим срещу един солиден отбор с класни изпълнители, но целта е да използваме и този шанс, за да подобрим формата си и да обиграем отбора", заяви Илиев пред "Меридиан мач". 

"Продължаваме да залагаме на голяма група млади футболисти и се надявам всички те да продължат да работят така, както до момента и да използват своите шансове", коментира треньорът. 

Специалистът отчете, че присъствието на Любослав Пенев в Царско село вдъхва още увереност на играчите в тима, а със своя опит той е способен да извлича максимума от състава, с който разполага. 

"Вече нямам право да използвам Мартин Минчев, след като е продаден на Спарта Прага. За него това е отлична възможност, всички се радваме на сделката. Още повече, че от нея в клуба ще влязат приходи, каквито отдавна не са постъпвали", заяви специалистът.