Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, остана много доволен от победата с 1:0 при домакинството на Левски в последен мач от съботния ден в efbet Лига. Треньорът смята, че тимът му е стоял по-добре през целия мач и е показал отлична дефанзивна стабилност. 

„Важни три точки, тъй като не бяхме побеждавали от известно време. Играхме срещу отбор във възход. Като цяло бяхме по-добрият отбор. През втората част искахме да се нареждаме добре при изританите топки на Левски и да имаме спокойствие в последните 30 метра. Футболистите успяха да го направят, тъй като съперникът трябва да се притеснява повече в тези зони“, започна специалистът.

„При този директен футбол от страна на Левски наличието на двама нападатели ни помогна. Бяхме и принудени да играем така заради кадрови проблеми. Печелехме първа и втора топка и ги блокирахме по фланговете“.

„Миналата година, когато нямахме избор за играчи в защита, Димов постоянно играеше на инжекции и сега това си дава отражение. Той обаче влезе и се справи добре. Мисля, че не сме паднали физически, но Левски даде всичко от себе си да изравни накрая“, завърши Илиев.