Мачът на Черно море с Дунав беше по-специален за един играч на варненци - Илиан Илиев-младши. Синът на старши треньора на наставника на тима Илиан Илиев наниза първото си попадение в професионалния футбол, а това му донесе и наградата за Играч на мача.

"Чувствам се щастлив, че вкарах, но отново не можахме да спечелим победата. Има разочарование, но трябва да вдигнем главите и да продължим напред. Мислех си, че днес ще вкарам, един ден трябваше да го сторя и стана днес."

"Доста емоционален момент за мен. Първи мач като титуляр, бих я от разстояние и тя влезе", заяви Илиев-младши и обяви защо се затича към баща си и го прегърна, след като отбеляза попадението в мрежата на Дунав.

"Баща ми каза да продължаваме така и да търсим втори гол. Той е пример за мен и е нормално да отида при него да празнувам", сподели младокът и накрая коментира защо тимът така и не успява да запише успех вече толкова мачове поред.

"Не ни покрива късметът, сигурен съм, че с този колектив ще вдигнем главите и ще победим следващия мач. Надявам се да съм пак титуляр, работя за себе си и отбора. Надявам се да играя и да печелим. Дано продължавам да вкарвам, да радваме феновете. Не обичам да говоря за голове, но се надявам поне пет гола да вкарам", завърши Илиан Илиев-младши.