Сложна и трудна е ситуацията в Черно море заради пандемията. В това е убеден Илиан Илиев. Треньорът на Черно море бе един от хората в клуба, който също се лекува от COVID-19, но вече е напълно здрав.

LAP.bg
21 снимки

"Аз и Петьо Костадинов се чувстваме добре. В тима обаче има още момчета с положителни тестове. Има и футболисти, които се възстановиха. Но близо месец не можем да водим нормални тренировки. Занимания водят 10 футболисти и юношите. В началото на август ще има нови тестове, надявам се всички да са здрави. Със сигурност ще има хора, които няма да са направили нормална подготовка. Поискахме да отложим първата среща от новото първенство, но нямаше никаква реакция от футболния съюз. Дори и да ни откажат пак е някакъв отговор. Нямаше нормална реакция от страна на футболния съюз, а всичко е мълчание. Това е абсурдно. Трудно се прави селекция в тази ситуация. Изключения са отборите с по големите бюджети, а ние нямамe такива възможности. Взехме Стефан Велев и едно младо момче от Португалия, което ще подпише договор. Най-важното е футболистите да се възстановят и да оздравеят, да нямат проблеми до края на годината", каза Илиан Илиев пред "БНР".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.