Треньорът на Черно море Илиан Илиев не бе твърде притеснен от тежката загуба с 0:3 от Добруджа в контролна среща, играна днес. Специалистът смята, че на този етап няма смисъл да се коментират резултатите в предсезонните проверки с оглед на състоянието на отбора.

Той призна също така и какви са целите на клуба на трансферния прозорец. Позициите, на които се търсят нови кадри са краен защитник, атакуващ халф и вратар.

"В този момент коментар за контролите няма да е нормален, тъй като има хора, които вчера излязоха от карантина, и днес бяха 45 или повече минути на терена. Други момчета излязоха от карантината преди два дни. Малко рискуваме с тяхното включване, тъй като трябва да не избързваме, но сме притиснати от времето и те поиграха малко. Видяхте, че няма 20 души от мъжкия отбор. Взехме от малките накрая и този мач /с Добруджа/ го завършихме с шест момчета от 19-годишните", започна Илиев. 

"Виждате, че има умора, според ситуация, в която сме поставени от непредвидени обстоятелства, сме малко "на тъмно". Ще рискуваме, ще ги натоварим. Предполагам всеки, който е поставен в нашата ситуация, трябва малко да рискува. Проверките са полезни физически". 

"Имаме нужда от попълнения в защитата, особено в крайни защитници. Поне един човек за там трябва да вземем, ако може и да комбинира и да играе на фланга като ляв защитник и централен защитник, това би било добре. И още един атакуващ играч. Не е лесно, видяхте в каква ситуация ни постави Миодраг Митрович преди пет-шест дни. Трябва да излезем от тази ситуация, ще потърсим естествено още един вратар, не можем да стоим с двама", завърши треньорът на "моряците".