Наставникът на Черно море Илиан Илиев отличи играта на своите футболисти през първото полувреме при победата с 3:1 над Ботев Пловдив. Илиев призна съжалението си, че важни играчи на „моряците” са били с жълти картони и сега ще липсват за отбора в следващия мач срещу Царско село.

„Първите 35 минути бяха много добри. Изключваме грешката при гола. Ботев малко ни затрудни, когато смени схемата, но бързо намерихме пространствата. През втората част искахме да контролираме повече мача, а не да спрем да играем. Сега са важни трите точки, така че сме доволни от старанието на футболистите”, започна Илиев.

„Както се казва, късметът обича по-силният, а днес смятам, че бяхме по-добрият отбор. Искаме винаги да се представяме добре. Публиката оказа влияние, след като се върна на стадиона. Малко и затова на почивката казахме да се успокоим, тъй като ако бяхме тръгнали да атакуваме, то Ботев щеше да ни нарани. Важни три точки, сега въпросът е, че съдията декорира важни играчи с картони. Ще влизат други да вършат работата. Всеки един противник от тази четворка ще е трудно. С Царско село направихме два оспорвани мача през годината, а и този няма да е лесен, но нека се види какво ще направят в днешния си мач. Искаме да спечелим всички мачове, но трябва да положим усилия. Увереността ще дойде, когато и практически сме седми”, завърши треньорът на Черно море.