Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, сподели задоволството си от играта на неговите възпитаници, но остана разочарован от неумението на състезателите да вкарат положенията си при поражението с 0:1 като гост на Лудогорец. 

Илиев сподели след това, че няма интерес към вакантното място на национален селекционер на този етап. 

„Съжалявам, че изпуснахме чисти положение, които не може да изпускаш срещу Лудогорец. Направихме каквото трябваше, пресирахме ги добре и бяхме агресивни. Не може да съм недоволен от играчите, единствено от завършващия удар в някои моменти. Трябва да работим върху този елемент през втория полусезон“, започна наставникът.

„Имаха малко късмет Лудогорец при тази ситуация. Беше единствено липса на концентрация, неприятно е, че допуснахме именно от статично положение. Не успяхме да отбележим в крайна сметка, за да ги притиснем“.

„Мисля, че се получи нормален сблъсък, теренът беше по-бърз, но не мисля, че залогът беше по-голям. Не е по-трудно да влезем в топ 6, въпреки че първенството е по-оспорвано. Надявам се да направим добра подготовка и да постигнем нужните резултати през втория полусезон. Нямам оферта за националния отбор. Аз и моите помощници сме концентрирани върху отбора. Може би трябваше да сме по-напред в класирането, но трябва да се справим с реалността. Да не навлизаме в темата за националния отбор. Това не е тема за мен, време е за почивка“, завърши Илиев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.