Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана разочарован от загубата на отбора му с 1:2 от Локомотив Пловдив. Илиев призна, че отборът му е негодувал в тунела на почивката срещу съдията, който веднага е отсъдил със старта на втората част фаул срещу варненци, след който дойде и втория гол за Локомотив.

20 снимки

„Отдавам загубата на това, че не можахме да си вкараме положенията. Същата работа като миналата година. Успяхме да се върнем в мача, имахме инициативата след тяхното повеждане втората част. Те играеха на контраатака, но не успяхме да върнем гола. На полувремето викаме по съдията, крещим. Той ни свири веднага фаул срещу нас и гол. В промеждутъците се игра малко футбол, тъй като влизаха лекари да асистират на контузените. Когато нямаме пространства, е трудно и да стане, но е и трудно като се бави така играта. Не е нормално. С Тотнъм да играем ще им скрием топката. Трябваше да сме по-настоятелни. Беше равностоен мач срещу опонент, който набра много самочувствие. Рискувахме да оставяме празни пространства на отбор, който това му е силата”, каза Илиев.

„Тази година за четири мача, в три от тях, получихме ранни голове.  Не мисля, че е тенденция, трябва да сме по-концентрирани”, завърши наставникът на Черно море.