Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха на своите футболисти над Витоша Бистрица. Все пак опитният специалист призна, че пропуските през второто полувреме са „олицетворение на играта от „моряците” през тази година”. Именно заради това тимът от „Тича” не е част от елитния Топ 6 в родната efbet Лига.

„Аз съм доволен от старанието на футболистите. Този период, който имаме да изиграем мачовете до новото първенство, ще е тежък, но е нормално. Като цяло, второто полувреме е олицетворение на целия ни сезон и е една от причините защо не сме в Топ 6 – пропуските. Играхме с млади футболисти днес и стана добър мач. Първият гол ни помогна да се освободим, но този мач и трите в групата – ще са еднакви. Ще търсим победата, но ще разчитаме на юношите, за да се подготвим за новия сезон. Ако стигнем до баража, ще трябва да сме много сериозни”, каза Илиев.

„Аз трябва да кажа, че със Стара Загора мача бяхме в такава ситуация от първите минути, че няма как да сме фаворити. Коментирахме и след мача, за тях влиза Охене, а при нас сигурно ще е титуляр. Затова ще играем в долната осмица и продължаваме да работим”, каза Илиан Илиев.