Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори пред DIEMA SPORT след равенството – 1:1, срещу Черно море. Босът на „смърфовете” стана поредният човек през сезона, който изрази негодуванието си от родното съдийство, смятайки, че бригадата на „Лаута” е искала срещата с варненци „да свърши хикс”.

„По всяко време съдиите решават двубоите. Ако ни бяха оставили без съдия, щяхме да играем по-добри. Искам да кажа на всички тях, че е време най-накрая да свирят малко от малко като хората. В мача с ЦСКА пуснаха нов съдия и се чудиха откъде са го извадили, но той свири добре. Мачът не е само от играчите, а и от съдиите. Мисля, че само присъстваше тук. След като единият и другият отбор негодуват, той е дошъл тук да завърши хикс”, започна Крушарски.

Lap.bg
12 снимки

„Стигна се защото има хора, които искат без труд да влязат напред – няма как да стане. Трябва си работа, работа и пак работа. Въпросът е дайте да направим футбола интересен и да върнем хората по трибуните, защото ще им писне на такива като мен да дават пари, а вадим по 1000 лева на мача. Накрая ще си играят само съдиите. Да пуснат съдия от Трета лига и ще се справи по-добре. То вече е очевадно”, продължи Крушарски.

„Имаше главозамайване в началото от играчите ни и се получи този спад. Имаме си стила, порядъка и нещата си вървят. Няма ли ред и порядък – няма футбол, няма и нищо, това е”, завърши президентът на Локо Пловдив.