Голмайсторът на Черно море - Матиас Курьор, заяви, че с удоволствие би играл за мароканския гранд Уидад Казабланка. Националът на Мартиника призна в интервю пред actufoot.com, че Черно море е любимият клуб в кариерата му. 

„Имам откупна клауза в договора си. И ако наистина някой ме иска, то знае какво да направи, а след това ще разговаряме. В момента правя най-добрия си сезон откъм статистика. Опитвам се да изкарам най-много от последните си сезони във футбола“, заяви Курьор.

„Когато напуснах Черно море през 2016-а, не мислех, че ще се върна, но обстоятелствата ме принудиха – в един момент трябва да работиш, за да ядеш. Намерих работодател в лицето на Черно море. Сега съм щастлив, това ми е любимият клуб в кариерата. За останалото ще видим, мисля, че имам още 5-6 години в краката си. Оферти? Агентът ми се обажда, когато има нещо конкретно. За мен се говори доста в момента, което е радващо. Казал съм му да не ме безпокои, докато няма нещо конкретно. Ако има нещо сериозно, ще бъда информиран. Винаги съм казвал, че искам да играя в Колумбия или Африка. Искам да съм футболист и на мароканския Уидад заради атмосферата. Ако имах едно желание – то щеше да е да играя в Уидад или Колумбия. И заради съпругата си бих избрал Уидад“, каза Курьор. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.