Черно море приема Берое в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят ще се изиграе на стадион "Тича" от 20:00 часа в петъчната вечер. Срещата може да проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

Един от стълбовете в отбраната на Черно море Мирослав Енчев помогна на тима да стабилизира играта си в защита. Той стартира като титуляр 10 от 11-те мача в елита като изключение беше двубоя с Левски.

"Радвам се, че успявам да играя, но трябва на тренировка, и на мачове да се доказваш, за да защитаваш мястото си сред титулярите. Доста лесно се работи с Илиан Илиев, знаем какво трябва да играем, успява да ми мотивира, да се забавляваме на терена и ако може да победим", коментира Енчев.

"Щастлив съм, че отбелязах гол, но не успяхме да победим, а за червения картон доста глупава постъпка от моя страна да направя такъв фаул. Гледам да не правя такива нарушения, но на моята позиция се случват такива неща. В Берое можеше и по-добре да се представя. Берое са добър и обигран отбор, но мисля, че ще победим, независимо, че няма да играя в този мач. Мисля си, че ще успеем да влезем в топ 6, то сега започва първенството има доста мачове. Мечтата ми е да играя финал в турнира за Купата на България с Черно море", заяви още бранителят на Черно море.