Национален фен клуб Черно море Варна излезе с официално становище по случая разразилите се грозни сцени между двете полувремена на снощната среща Черно море - ЦСКА във Варна. Както е известно на почивката привърженици на гостите бяха уцелени със самоделни бомби, дошли от външната страна на стадиона. В отговор на това червените запалянковци нанесоха щети върху ламаринената ограда, заграждаща съоръжението в този сектор.

Антон Узунов
84 снимки

Публикуваме позицията без редакторска намеса.

"Във връзка с появилите се още снощи обвинения в медийното пространство целящи злепоставянето на сектора ни категорично заявяваме, че крайните организирани привърженици на Черно море Варна нямаме нищо общо с възникналите по време на почивката между полувремената ексцесии и хвърлената в сектора за гости бомба. Необяснимо за нас е как, дали от страх, дали от откровена незапознатост някои хора пропускат да отбележат очевидното. За вторите поясняваме, че по същото време, в непосредствена близост до гр. Варна се провежда национална среща на феновете на другия "столичен" тим. За съжаление, губещ от "тежкия" хулигански сблъсък се оказа явно доста коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не спряха да подкрепят отбора през целия мач. Благодарим и на отбора, който не спря да се бори, дори и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ"