Тимовете на ЦСКА 1948 и Черно море завършиха 0:0 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. В 67-ата минута гредата спря удар на Гарсия, който нанесе отличен удар, но не сполучи да се разпише. Така след това равенство ЦСКА 1948 остава 6-ти в класирането с актив от 35 точки, а Черно море е 7-ми с 31. Така дистанцията между двата тима остава 4 точки.

Антон Узунов
45 снимки

Черно море получи добра възможност да застраши Наумов в 6-ата минута от пряк свободен удар на около 16 метра от голлинията, но Гарсия прати топката в стената изградена от играчи на домакините. ЦСКА 1948 създаде интересна ситуация в 16-ата минута, но тя завърши безопасно за гостите.
 

Статистика от двубоя ЦСКА 1948 - Черно море, 24-ти кръг, efbet Лига

източник: Sofa Score

В 26-ата минута Касми излъга двама играчи на ЦСКА 1948, навлезе в наказателното поле, но ударът му беше спрян от бранител. Три минути по-късно Дробаров имаше възможност да се разпише след центриране от корнер на Енрике, но не сполучи. Малко по-късно Родриго Енрике си освободи място в малкото наказателно поле, но пусна топката твърде дълго и тя излезе в аут, а ситуацията беше доста добра за гостуващия тим.

ЦСКА 1948 имаше отличен шанс да поведе в резултата в 42-ата минута, но ударът на Юсеин с глава от чиста позиция излезе далеч встрани от вратата, а пасът дойде от Шопов. Две минути по-късно Андраде стреля към Наумов, вратарят беше на ниво и отрази удара.

Първата сериозна ситуация през втората част дойде в 67-ата минута, когато Гарсия стреля технично, но топката намери напречната греда на Наумов. Домакините натиснаха съперника в търсене на гол, но крепостта на Черно море не падаше. Гостите отвърнаха с опасен удар на Пабло Гарсия в 83-ата минута, но топката не намери целта. Отново Гарсия в края на мача стреля точно от около 20 метра, но Наумов не беше затруднен.

В крайна сметка двата тима завършиха двубоя при резултат 0:0.

ЦСКА 1948 - Черно море 0:0

съставите на двата отбора:

ЦСКА 1948: Наумов, Александър Александров, Василев (59-Пиргов), Минков, Чочев, Юсеин (71-Топузов), Денислав Александров, Марин, Бастунов, Русев, Шопов (71-Климентов)

Черно море: Георгиев, Попов, Станчев, Дробаров, Панов, Касми, Панайотов, Андраде (73-Вилела), Гарсия, Родриго Енрике (73-Иса), Гомеш (80-Пвел Георгиев)

Съдия: Георги Кабаков