Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, получи добри преди мача срещу ЦСКА тази събота от 20:00 часа. 24-годишният атакуващ полузащитник Уеслен Жуниор е възстановен и отново участва активно в тренировките. Въпреки това, шансовете Уеслен да вземе участие в мача са скромни, като за момента е по-вероятно той просто да бъде включен в състава. Бразилецът не е играл от мача срещу Апоел Беер Шева на 1 август в Разград за Лигата на конференциите, когато получи контузия.

Тази травма дойде, след като той се завърна от друга контузия, получена в мач срещу ЦСКА. В сблъсъка през май на Националния стадион „Васил Левски“, Уеслен Жуниор се контузи след сблъсък с вратаря на ЦСКА Густаво Бусато, който след това му се извини за инцидента. Впоследствие бразилецът претърпя операция след счупване на скулата.

Възможно е също така в групата за съботния мач да се завърне и левият бек Цветомир Панов, който пропусна местното дерби със Спартак заради проблем с адукторите. Бранителят тренира по лек режим, като евентуалното му участие може да бъде единствената промяна в състава в сравнение с последния мач.

подкрепя българския спорт