Наставникът на Царско село, Никола Спасов, коментира поражението с 0:1 от Черно море в двубой от 24-ти кръг на efbet Лига. "Червено-белите" бяха по-добрият тим през втората част, но така и не стигнаха до попадение във вратата на Миодраг Митрович. 

"Липсваше завършващият удар. През цялото време имахме пространства, много пъти преодоляхме полузащитата на Черно море, държахме топката, но отсъстваше завършващият удар. Черно море спокойно можеше да си играе без вратар днес поне 80 минути. За съжаление, не играхме лошо, играхме добър футбол. Опитвахме се да атакуваме, аз просто съм учуден, че не се получи днес, тъй като предупредих момчетата. В това отношение бяхме трагични, затова и загубихме. Иначе бе равностойно, с интересни положения", призна Спасов.

"След първия гол се разконцентрирахме и още първото полувреме можеше да получим още един гол. Второто полувреме бе доста по-различно - доминирахме през голяма част. Накрая когато рискувахме, Черно море отново можеше да ни накаже. Заслужихме си загубата. Ще гледаме напред, следващия мач да си

"Имаше малко нещастие при техния гол. Не мога да кажа, че късметът ни е изневерил, след като не шутираме към вратата. Нещата са свързани. Но е истина, че без късмет в дадени моменти не става. Но не оправдавам футболистите с липсата на късмет.

"Аз си обичам Черно море. В момента имат добър треньор и отбор, така че невинаги зависи от мен. Зависи от клуба, аз винаги се връщам тук с добри чувства", заяви Спасов.