Васил Панайотов призна, че колективът в отбора е „ключът“ към успеха на отбора с 3:0 над Крумовград. Панайотов отличи целия състав на „моряците“ и призна, че оттук-насетне предстоят по-тежките мачове.

„Това е награда за целия отбор. Не е лесно, тъй като всеки мач е много труден, всички отбори са равностойни. Щастлив съм, че показахме и се доближихме от играта миналата година. Бяхме разнообразни и съм щастлив от победата. Има го и това, че в поредица от мачове вкарват различни хора. Надявам се така да продължим и се надявам всеки мач да се представяме добре“, започна Панайотов.

StartPhoto.bg
25 снимки

„Доста е лесно, когато вкараш ранен гол. В началото изпуснах две чисти ситуации можеха да улеснят мача. След това второто полувреме бяхме разнообразни. Един прекрасен гол на Цецо Панов, а това е плод на колектива“, продължи той.

„Много е важно да имаш централен нападател като Исата. Той ангажира всички и така е по-лесно от втора линия за мен и другите. Щастлив съм от целия колектив. Черно море има сърце и имаше пак фенове да ни подкрепят. Тепърва идват важните мачове“.

„С Лудогорец трябва да запазим духа и колектива. Спомням си думите на старши треньора, че трябва да върнем страстта и днес успяхме. Надявам се с Лудогорец, че ще е така. Доста труден отбор може да бъдем за всеки един отбор в efbet Лига.

подкрепя българския спорт