Вратарят на Черно море Пламен Илиев прояви джентълменство, след като получи наградата за Играч на мача срещу ЦСКА. Той сподели, че и другият страж Густаво Бусато е направил добро представяне в двубоя от 10 кръг.

„Атмосферата беше много добра, пълен стадион. Радвам се, че успях да спечеля тази награда, мисля, че Бусато (вратарят на ЦСКА – бел.ред.) също направи добър мач. Трябва да се възстановим, защото играем със Славия“, сподели вратарят пред DIEMA SPORT.

Със своите 5 спасявания той получи приза “Играч на мача“.

„Неприятно е, че Влатко Дробаров получи контузия на загряването, случват се подобни неща. Дано всичко е наред с него. Като цяло ние работим много добре с треньорския щаб, ние сме вратари, трябва да правим спасявания. Това е духът на Черно море, зарядът на „Тича“ е много голям. Закономерно равенство е днешното“, каза още Пламен Илиев.

„Гледаме само нашия отбор. Аз съм се изправял доста пъти срещу ЦСКА, един от грандовете в нашия футбол, да, бил съм част от Левски преди много години, но като цяло, за мен зарядът е един и същ във всеки мач, независимо срещу кого се изправям“, завърши стражът на Черно море.

подкрепя българския спорт