Отборът на Ботев Пловдив приема Черно море в сблъсък от 23-ти кръг на efbet Лига.


Двубоят започва точно в 15:00 часа и ще бъде пряко предаван по DIEMA SPORT, а Вие ще имате възможността да го проследите и с Gong.bg.


И от двете страни на барикадата има проблеми. В лагера на "жълто-черните" продължава липсата на централен нападател след напускането на Фернандо Виана през зимата. Това става ясно от статистиката, която сочи, че Ботев е единственият отбор без отбелязано попадение след подновяването на шампионата.

Лазар Марин и Антонио Вутов продължават да са контузени и няма да могат да вземат участие в сблъсъка с "моряците". Младокът Станислав Шопов записа първи пълни 90 минути за "канарчетата" от началото на сезона.

В лагера на "моряците" новините не са никак приятни. Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, бе по-емоционален от необходимото в двубоя срещу Левски и това му донесе червен картон, заради който няма да води отбора от резервната скамейка. Там ще го замести Петър Костадинов.

Голмайсторът на тима, Исмаил Иса, няма да вземе участие заради червен картон, а Попов, Димов и Андраде са натрупали достатъчно жълти картони, че да "почиват" в този двубой. Добрите новини все пак са, че Панов и Кардосо се завръщат в групата.