Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше много разочарован след равенството 1:1 като гост на Хебър в мач от 17-ия кръг на efbet Лига, който „моряците“ изпуснаха да спечелят в последната секунда.

„Много разочароващо. Такива мачове трудно се преглъщат, когато е трябвало да разгромиш съперника, а си загубил две точки Съжалявам за усилията на футболистите, които бяха концентрирани във всяка ситуация и знаеха важността на двубоя“, започна Илиан Илиев.

„Стара слабост ни е да не можем да затваряме мачовете. През първото полувреме имахме две ситуации сам срещу вратаря, от които можеше да поведем. Не казвам неумение пред гола, но малко неувереност може би, това е причината. Има го във футбола, за нещастие се случи на нас“, каза още той.

Попитан за ситуацията около националния отбор по футбол и предстоящото домакинство на Унгария, селекционерът на представителния тим на България заяви:

"В момента мислех само за нашите мачове на Черно море, футболистите ги изиграха добре. Пак повтарям, че резултатът днес е разочароващ предвид усилията и играта на отбора.

Естествено, че това, което се случва няма как не влияе на нас и всички в България, а не само на нас. Надявам се скоро да се знае къде, как и да започнем нормално да се настройваме за мача. В такава ситуацията, в която се намира националният отбор, да играеш без помощта на публиката или да се създаде ситуация около стадиона, ще бъде неприятно."