Централният защитник на Черно море Стефан Станчев не беше доволен от загубата от Ботев с минималното 1:0. Той заяви, че заради неща, които са извън терена, са попречили на плановете на "моряците".

"Много странен мач. Футболът загуби от това, че нямаше пубилика. Няма да изброявам нещата, които ни се стовариха. Играхме с млади момчета, които показаха колко са кадърни. Имахме положения, не се възползвахме, иначе щеше да стане интересно". 

"Ако едно от положенята ни бше влязло можеше да стане много трудно за Ботев. Ако бяхем повели, трудно щяха да се върнат в мача. Игрово не сме бяхме така, както искахме". 

"Трудно беше за всеки. Радващото е, че показахме желание. Показахме, че искаме. С това развитни на нещата това бе логичнно да се случи". 

"Случиха се неща, кото не зависят от нас. Отборът има потенциал. Колеги от  Ботев казаха, че са имали късмет, че това се е случило с нас. Яд ме е, че неща извън терена ни попречи", заяви Станчев. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.