Наставникът на Етър Велико Търново - Светослав Петров, трудно намираше думи, след като тимът му бе на секунди от това да вземе точка от Черно море, но в крайна сметка загуби с 1:2 с гол отвъд добавеното време.

„Винаги съм казвал, че футболът е честна и справедлива игра. Със страх не се играе. Футболът ни наказа. Разочарован съм. Подходихме страхливо. Нямаше я тази увереност от другите мачове. Имахме и ситуации. Недопустимо е противникът да е с човек по-малко да знаем, че остават секунди и да не можем да противодействаме. Футболът е мъжка игра, когато играеш със страх да не сбъркаш, няма как да се получат нещата. Липсваха сърце и желание“, започна разочарованият Петров.

startphoto.bg
16 снимки

„Поздравявам Илиан Илиев и Петьо Костадинов, бориха се момчетата им и футболът ги възнагради. Последната минута с човек по- малко да ти вкарат гол, след като две минути преди това си изравнил...“.

Ние всеки мач имаме 100% ситуации и не можем да реализираме. Когато не се получават нещата, трябва да искаш повече, да правиш повече. Ние някак си не искахме, някак си...не знам. Разочарован съм от тази нагласа“.

„Опитахме всичко, но, за съжаление, крайният резултат е негативен. Явно ще трябва след седмица да променяме много неща, ако искаме неща да се промени. Надявам се, че ще си намерим сърцата“, завърши Петров.