В отбора на Черно море искат да се подсилят с минимум двама нови футболисти. За това е настоял лично старши треньорът Илиан Илиев пред ръководството на клуба, като специалистът иска тимът да вземе още един плеймейкър и флангови играч, който може да оперира еднакво добре както в защита, така и в нападение.

„Моряците“ се представя добре от началото на сезона, но пропуснаха да спечелят няколко двубоя, в които има преднина в резултата. Към момента Черно море е пети, на 5 точки пред преследвачите си и поради тази причина, по време на зимната пауза, варненци ще се нуждаят от подсилване.

Черно море 
17 снимки

Пробен период в състава изкара бразилският офанзивен халф Томас Перейра, като той дори започна в контролата с Добруджа. Халфът обаче се прибра в Португалия, тъй като е част от третодивизионния Алваренга. „Моряците“ обаче ще продължат да следят изявите му до края на есенния полусезон и ако решат, може да го пробват отново по време на зимната пауза.

Наставникът Илиан Илиев е харесал и други играчи, които се подвизават в Португалия. Именно оттам бе привлечен и нападателят Евгений Сердюк.

Очаква се пък тимът да се раздели с бека Сами Ел Анаби и централния нападател Фоди Гираси.