Отборите на Черно море и ЦСКА се изправят един срещу друг в ранния неделен двубой от шестия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион „Тича“ стартира в 18:45 часа и ще можете да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

„Моряците“ впечатляват с представянето си и продължават да са без загуба в шампионата, като допуснаха първите си голове през сезона при драматичния успех над ЦСКА 1948 с 3:2. Като домакини обаче варненци са без допуснато попадение.

Треньорът на тима Илиан Илиев е на мнение, че отборът му трябва да се подобрява в защита след срещата с ЦСКА 1948.

Павел Георгиев и Фоде Гираси пропуснаха двубоя срещу „червените“ и все още не е ясно дали ще бъдат на разположение за днешната среща. В същото време „моряците“ се разделиха по взаимно съгласие с белгийския халф Файсел Касми.

В отбора на ЦСКА настроението е приповдигнато след успеха с 3:0 над чешкия Виктория Пилзен, който ги прати в групите на Лигата на конференциите. Там „червените“ ще мерят сили с Рома, Зоря Луганск и Бодьо/Глимт.

През седмицата пък се появиха информации, че бившият халф на тима Анисе Абел е пред завръщане на стадион „Българска армия“.

За днешния сблъсък аут са Мено Кох и Тибо Вион, които са с контузии. Вчера „червените“ обявиха, че французинът ще се подложи на операция и ще отсъства от терените за около два месеца. Йоан Баи и Пламен Гълъбов са под въпрос, докато Федерико Варела се очаква да се върне в игра след паузата за национални отбори.


18:45 часа | ЧЕРНО МОРЕ – ЦСКА

efbet Лига, VI-и кръг

Вероятни състави на двата отбора:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Георги Георгиев – Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов – Васил Панайотов, Пабло Гарсия – Родриго Вилела, Стефан Велев, Леандро Андраде – Родриго Енрике

Старши треньор: Илиан Илиев

ЦСКА (4-2-3-1): Густаво Бусато – Иван Турицов, Томас Лам, Юрген Матей, Жеферсон – Амос Юга, Жуниор Нзила – Греъм Кери, Хамза Чатакович, Яник Вилдсхют – Жорди Кайседо

Старши треньор: Стойчо Младенов


Главен съдия: Георги Димитров, град София

Стадион: „Тича“, град Варна