Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде мнението си за съперника в Лига на конференциите Апоел Беер Шева. 

"Един противник, който миналата година имахме възможност да го гледаме с Левски. Показа, че е стойностен отбор, има добри единици. Стана равностойна елиминация с Левски, за радост на България Левски продължи. Но сега ни очаква труден мач, ако са запазили отбора си. В последно време не сме ги следили, с изключение, че сме гледали доста мачове или епизоди от мачове на Йоан Стоянов, който играе там", сподели Илиев.

"Сега, когато няма правилото за тежестта на гол на чужд терен, няма голямо значение къде играеш", заяви специалистът. Според него важното е в двата мача Черно море да е на своето най-добро ниво в двете фази, тъй като отборът е показвал през годините, че ако не е на добро ниво няма никакво значение противникът как ще се представи.

"Ако изхождаме от това, че те са поставени, а ние – не, от тази гледна точка те са фаворити, но всичко се решава на терена", продължи Илиев.

"Ще направим всичко, имаме и ние отбор, който поне в нашето първенство играе от доста време заедно. Нашата цел е да мине добре подготовката, да сме на ниво за първите мачове", каза наставникът.

Той сподели, че Билал Бари има лек проблем и до седмица трябва да започне подготовка наравно с отбора. "Надяваме се до седмица да започне да тренира, за да покаже докъде е стигнал с възстановяването от контузия". 

Националният селекционер сподели, че днес отборът ще се подсили с бразилец, който може да играе като крило и зад нападателя.