Легендата на Черно море и рекордьор по изиграни мачове в историята на клуба - Тодор Марев, е оптимист, че неговият роден тим може да елиминира Апоел Беер Шева в Лига на конференциите.
 
„Сигурен съм, че Илиан ги е разучил в детайли и е подготвен с ясен план за противодействие. Така че остава само играчите да изпълнят поставените задачи, да имаме спортно щастие и да не се намесят странични фактори“, каза Марев.
 
„Апоел е непредвидим отбор. Четох, че са ги напуснали шестима, но са взели много нови. Не мисля обаче, че това текучество ще им се отрази, както и това, че ще изиграят първия си официален мач за сезона. Все пак говорим за отбор, който има турнирен опит, след като редовно участва в европейските турнири, а преди няколко години стана и три пъти поред шампион на Израел“, добави той.
 
„Мисля, че за Черно море ще бъде най-важно да не загуби първата среща в Ловеч, а на реванша в Разград нашите фенове ще напълнят стадиона и с тяхната подкрепа ще се стремим да вземем своето и да продължим напред“, каза още Тодор Марев.