Берое и Черно море излизат в битка помежду си по пътя към четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Срещата, която ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов започва в 19:00 часа и ще може да бъде наблюдавана пряко в ефира на DIEMA SPORT и на страницата на сайта Gong.bg.

Старозагорският тим се представя на приливи и отливи от началото на сезона, като за момента е на шеста позиция в класирането с 18 точки. В последния си мач от efbet Лига, заралии се понравиха с представянето си срещу втория във временното класиране – ЦСКА.

„Зелено-белите“ започнаха участието си в турнира от 1/16финалите, където разгромиха като гост Розова долина с 6:0.

„Моряците“ от своя страна не познават вкуса на загубата в последните си шест мача във всички турнири. Последната загуба на тима от морската ни столица бе като гост на Лудогорец в Разград с 0:2. Сега обаче тимът на Илиан Илиев пристига в Стара Загора със сериозни кадрови проблеми. Мачът за варненци пропускат капитанът Даниел Димов, Родриго Вилела, Георги Георгиев, Стефан Велев и Евгений Сердюк, като последните двама са с травми от съботното гостуване във Враца. Аут от срещата са и Фоде Гираси и Сами Ел Анаби.