Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира отпадането на тима от ЦСКА с 1:3 в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България.

Емона Цончева/Lap.bg
38 снимки

"Малко бяха променили схемата, направихме непредизвикани грешки, дойдохме, постарахме се, дадохме на ЦСКА да вкара гол, искахме да ги затрудним, правихме правилно нещата в последните 25 минути. ЦСКА е агресивен отбор, трудно е да ги пробиеш, след първия гол стана лесно за тях", коментира той.

"Когато допускаш такива грешки е трудно да победиш, особено срещу гранд. Станаха грешките, надявам се грешките да намаляват, елементарно допуснахме 3-ия гол, поиграхме в последните минути. Надявам се да сме свежи за мача в събота с Арда", добави треньорът.

"ЦСКА играе силно в защита, грешки се допускат, случи се, не можахме да продължим, гледаме първенството и това е", добави Илиев. 

"Завършващата фаза, трябва да поработим там, грешките са част от играта, при някои хора може да има малко повече умора, но не може да се оправдаваме с това, имаме добър колектив, казах грешки се допускат. Не трябва да повтаряме грешките", каза в заключение треньорът.