Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев прие философски поражението с 1:3 от ЦСКА на "Българска армия" за Купата на България. Според него отборът му е допуснал лесни попадения, които са били дело на непредизвикани грешки от младите му играчи.

"Когато на „Армията“ допускаш толкова непредизвикани грешки, много трудно може да продължиш. И трите гола почти ги подарихме. Имаше и други ситуации, които улесниха задачата на ЦСКА. След 3:1 успяхме да поиграем малко нашата игра", започна той.

„Отдавам грешките на младостта. ЦСКА са на единия полюс, ние на другия. Малко концентрация им липсваше на някои хора. Влязохме малко вяло в мача. До ситуацията, в която вкараха, нямахме някакви затруднения. След това ЦСКА се позатвориха, на контраатака и стана доста трудно за нас. Млади момчета може да допускат грешки", продължи Илиев.

"Ние даваме шанс на доста млади. Естествено е да реагираш по-рязко. Всеки, който е играл, може да сгреши. Трябва да се взима поука. Те са млади и могат да грешат. Ако тръгнем след тези глупости, които сътворихме да търсим другаде проблема, ще е смешно", призна наставникът.

"Целим шестицата. Надяваме се след тези две дълги пътувания, които ще имаме сега да сме малко по-свежи. Важното е да се възстановим физически. Последните 25 минути показахме какво можем", допълни още специалистът.