Единственото нещо, което е задоволило Илиан Илиев след мача на Черно море срещу Ботев Ихтиман е продължаването на „моряците” напред. Специалистът не остана никак доволен от показаното от неговите футболисти, които са подценили третодивизионния си опонент в мача за Купата на България.

„Добре е, че продължихме, тъй като има голяма разлика между efbet Лига и Трета лига. Понякога тази разлика е късмет. Едните са на точното място, а другите момчета са нямали късмет да отидат в отбор от елита. Стремяхме се да намалим това подценяване, не успяхме и си направихме мача труден. Знаехме, че Ботев Ихтиман ще се прибере. Първата част играхме бавно, а когато то завърши 0:0, си помислиха, че могат да се получат нещата”, коментира Илиев.

„Като цяло, не съм доволен от проведения мач. Можеше да си го направим по-лесен. Имахме начертан план. Имаха две опасности, но щом не съм доволен като цяло от мача, няма как да съм доволен и от ротациите”, продължи наставникът.

„Трябва да кажа, че умората в главата е повече от физическата. Това, че сме играли 90 минути за мача с Царско село. Излизаме агресивни и имаме ясната идея, че трябва да играем футбол. Със сигурност ще сме готови”, акцентира още Илиан Илиев.